Que fem?

1
imagen

Genesi Varietal Carinyena

Nominat Vino Revelación Guía Peñín 2013

2
3
imagen

Gènesi Selecció

92 Punts i 4/5 Estrelles Guía Peñín 2015

4
5
imagen

Vinum Domi

Millor Vi Jove Guía de Vins de Catalunya 2013

6

Qui som?

Celler Vermunver és una petita empresa familiar ubicada a Marçà, i pertany a la D.O. Montsant, una de les dos Denominacions d’Origen de la comarca del Priorat.

L’empresa està formada per membres de la família Vernet - Muntané, destacant la figura de Roger Vernet Muntané que n’és l’enòleg.

L’any 2004 vam bolcar-nos en la idea del Celler Vermunver, una apassionant aposta que consistia en crear el nostre propi vi. La feina, tot i ser arriscada, estava ben justificada ja que comptàvem amb una matèria prima excel·lent i la il·lusió compartida d’engegar aquest projecte. El punt de partida és la visió conjunta de tancar un cercle natural: de la terra a la copa.

La política mediambiental de l’empresa aposta pel reciclatge i l’aprofitament dels residus que es generen en la producció de vi, d’aquesta manera les aigües residuals, que no són contaminats, s’aboquen en una parcel·la d’ús exclusiu per aquesta finalitat, i la brisa i altres restes vegetals s’utilitzen com a adob orgànic per a la terra.

El celler està situat als baixos d’un edifici històric del poble, Cal Nolla, una construcció que data de finals del segle XIX. El nostre propòsit és casar tradició i qualitat, és a dir, elaborar un producte de manera artesanal sense deixar de banda les noves tecnologies i els avenços que aquestes ens posen a l’abast.

Com que es tracta d'una petita producció, podem permetre’ns un tractament personalitzat en tots els elements del cercle vitivinícola: acompanyant el cep durant tot el seu cicle vegetatiu, durant la verema, quan el raïm entra al celler, i fins al seu embotellament.

Actualitat

Fira del Vi 2016


Benvolgut/da #winelover,

Aquest cap de setmana té lloc la 21a Fira del Vi del Priorat. 

Nosaltres hem preparat un concurs especial per la Fira i et convidem a participar.


Nova etiqueta Vinum Domi 2014


Presentem el nou disseny de l'etiqueta de Vinum Domi


candidatura socios